Martinuksen uutiset

24.11.2016 Martinus - Yhteiskunnallinen yritys

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martinus-säätiölle, Martinus-palvelut Oy:lle ja Kiinteistöosakeyhtiö Martinuskodit Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeuden.

Lue lisää

 

30.8.2016 M-Epilän toiminta täyttää 60 vuotta

Syyskuussa tulee kuluneeksi 60 vuotta, kun Tampereen ev.lut. seurakuntien vajaakykyisten lasten kerho aloitti toimintansa.

Lue lisää


4.3.2016 Luovi-yhteistyö

Haku Martinus-palvelut Oy:n ja Luovin yhdessä toteuttamiin koulutuksiin on päättynyt.

Lue lisää


11.1.2016 Polku X -hankkeen työhönvalmentajat aloittivat!

Polku X –hankkeen kolme työhönvalmentajaa ovat aloittaneet työnsä. Valmentajina toimivat Martinus-säätiön Kimmo Rinne ja Sanna Nurmilaakso sekä seurakuntayhtymän puolelta Mari Tuominen.

Lue lisää


26.11.2015 Ammattiopisto Luovi ja Martinus-palvelut solmivat yhteistyösopimuksen

Ammattiopisto Luovi ja Martinus-palvelut solmivat 5.11.2015 yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on järjestää työpainotteista ammatillista koulutusta erityisopetuksen keinoin.

Lue lisää


9.9.2015 Polku X auttaa nuoria työuralle

Nuorten työllistymiseen tähtäävä Polku X –hanke on saanut Ely-keskuksesta myönteisen rahoituspäätöksen. Tampereen seurakuntien, Martinus-saatiön ja Tampereen kaupungin yhteistyöhanke auttaa nuoria koulutus- ja urapolkujen löytämisessä.

Lue lisää


2.9.2015 M-Huoltamon nuorille hieno lahjoitus Airi ja Antti Soljan säätiöltä

M-Huoltamolle on hankittu järjestelmätesteri Airi ja Antti Soljan säätiön avustuksen turvin. Soljan säätiön tarkoituksena on edistää kädentaitoja ja niiden arvostusta Suomessa.

Lue lisää