tyttö-ja-sädetikku

Joulunaika Tampereella


Ajankohtaista

10.12.2018 Joulukonsertteja Kuorojen joulusta Vapahtajan syntymä urkusarjaan

Lähestyvän joulun tunnelmissa urkuri Riikka Viljakainen konsertoi Tuomiokirkossa soittamalla Olivier Messiaenin urkusarjan Vapahtajan syntymä maanantaina 10.12., Kirkkomusikanttien joulukonsertti kutsuu perheet Tampere-taloon keskiviikkona 12.12. ja Harjun Kuorojen joulu soi Pispalan kirkossa torstaina 13.12.

Lue lisää

 

8.12.2018 Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta

Suomalaiset ovat laulukansaa. Se tulee todistetuksi vuodesta toiseen, kun Kauneimmat Joululaulut saavat kirkkokansan liikkeelle. Vuosittain Kauneimpia Joululauluja laulaa noin miljoona suomalaista.

Lue lisää

 

5.12.2018 Lähetysvakan joulutori keskustan Vanhassa kirkossa

”Retroa! Tämäkin. Näistä voisi ommella ysäri-tyylisiä hiusdonitseja”, kuuluu innostuneesti askartelupöydän luota.

Lue lisää

 

4.12.2018 Tule mukaan Nekalan Ruokapankin joulutalkoisiin

Tampereen ev.lut. seurakuntien diakoniatyö jakaa 22.12. ja 24.12. ruokakasseja sadoille vähävaraisille tamperelaisille. Vapaaehtoisia tarvitaan kassien pakkaamiseen, kuljettamiseen (omalla autolla) ja jakamiseen. Talkoot toteutetaan Ruokapankin tiloissa Nekalassa.

Lue lisää

 

4.12.2018 Konserttien maksullisuudessa pyritään selkeyteen

Onko kirkossa järjestettävissä konserteissa merkintä ohjelman hinnasta tulkittava pääsymaksuksi, ja onko se pakollinen, kysellään Tampereen seurakunnille tulleissa palautteissa.

Lue lisää

 

4.12.2018 Valon ja tulen joulu vie kirkkoelämyksen huippuunsa

Valon ja tulen joulu yhdistää joulun perinteisen sanoman ja elämyksellisen nykytekniikan.

Lue lisää

 

29.11.2018 Tuomiokirkko saa oman joulukalenterin

Tuomiokirkon joulukalenteri avautuu Facebookissa Tampereen tuomiokirkko –sivulla 1.12. Kalenterin kuvat ja teemat saavat innoituksensa Tuomiokirkosta

Lue lisää

 

22.11.2018 Joulukahvit kaikille! Lahjoita kahvipaketti RuokaNyssen asiakkaille.

Onko kupillinen tavallista kahvia sinulle luksusta? Monelle tamperelaiselle vähävaraiselle ihmiselle on. Tampereen seurakuntien ruoka-avun asiakkaat saavat tänäkin jouluna kahvipaketin – kunhan yhdistämme voimamme!

Lue lisää

 

16.11.2018 Taas on aika neuloa ja lahjoittaa jouluiloa!

Joulupuu-keräykseen voi tuoda lahjoja ja lahjakortteja sekä itse neulottuja lapasia ja villasukkia, jotka ohjataan vähävaraisten tamperelaisperheiden lapsille ja nuorille.

Lue lisää