MHuoltamo_895x210

M-Huoltamo

M-Huoltamolla, Tampereen Nekalassa, tehdään edullisesti autojen huoltoja ja korjauksia, esim. öljynvaihtoja, jarru- ja rengastöitä sekä käsinpesuja. Palveluita tarjotaan kaikille, sekä yksityisille ihmisille että yrityksille ja yhteisöille.


M-Huoltamolla opiskelee ajoneuvoasentajan perustutkintoa suorittavia nuoria, osa on Luovin ja osa Tredun opiskelijoita. Nuorten tukena on M-Huoltamon ohjaaja ja Tredun ja Luovin yhteinen ammatillinen erityisopettaja. Opiskelijoiden lisäksi M-Huoltamolla on Martinus-säätiön kautta Polku X -nuoria tutustumassa alaan tai palaamassa keskeytyneiden opintojen pariin. Nuoret ovat useimmiten lyhyessä työkokeilussa, jonka aikana voidaan miettiä polkua eteenpäin. Samalla nuori saa sosiaalisia kontakteja ja oppii työelämän pelisääntöjä. Polku X -toiminta syntyi Martinus-säätiön ja Tampereen ev.lut.seurakuntien yhteisen Polku X -työllistämishankkeen aikana. 

M-Huoltamolla tärkeänä tehtävänä on nimenomaan nuorten työllistymisen edistäminen. M-Huoltamo on osa Martinus-palveluita.

Lue lisää M-Huoltamon palveluista ja nuorten työllistämisestä http://www.mhuoltamo.fi.